Фото УНИАН

Станом на 21 березня ПАТ "Київенерго" отримало заявки на відключення від опалення 485 будинків, повідомляє Украинская правда з посиланням на заяву прес-служби компанії у Facebook.

"На сьогодні ми отримали заявки на відключення опалення від 485 будівель", - йдеться в повідомленні.

У компанії нагадали, що у зв’язку з прогнозованим потеплінням юридичні особи, у тому числі ЖБК та ОСББ, можуть подати заявку в центрі обслуговування клієнтів "Київенерго" на відключення централізованого опалення в будь-який час.

Відео дня

Читайте такожБорги українців за комунальні послуги зросли до 19 мільярдів

"Щодо відключення від централізованого опалення інших споживачів. Згортання системи централізованого теплопостачання розпочинається після рішення КМДА, підставою для цього є середня температура повітря вище +8°С протягом 3-х діб поспіль", -  повідомили у компанії.

У першу чергу від опалення відключать адміністративні будівлі, після цього – житло і об’єкти соціальної сфери (дитсадки, школи, лікарні).

У "Київенерго" наголосили, що згортання системи централізованого опалення, згідно з технічним регламентом, триває від 3 до 7 днів.

Як відомо, наприкінці лютого Київська адміністрація повідомила, що опалювальний сезон може закінчитися в середині березня.

9 березня столичні жителі зареєстрували петицію до Київради з вимогою відключити опалення житлового фонду у Києві.

Опалювальний сезон 2016/2017 року почався 12 жовтня.