blogspot.com

Компанія "Київметробуд", провідне в Україні підприємство з комплексного будівництва об'єктів метрополітену, у 2016 році отримала чистий прибуток у розмірі 88 тисяч гривень порівняно з чистим збитком у розмірі 54,66 мільйона гривень у 2015 році.

Читайте такожПроїзд у київському метро може подорожчати на 50%

Такі дані містяться в повідомленні компанії про проведення загальних зборів акціонерів, розміщеному в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

Відео дня

Згідно з повідомленням, активи компанії за минулий рік зменшилися на 42,2% - до 280 мільйонів гривень. Сумарна дебіторська заборгованість підприємства незначно зменшилася – до 1,2 мільйона гривень, а поточні зобов'язання зросли на 45,2% - до 256,36 мільйона гривень.

Нерозподілений прибуток "Київметробуду" в 2016 році зменшилася на 4,8 рази – до 1,3 мільйона гривень.

Довідка УНІАН. Управління будівництва метрополітену р. в Києві "Київметробуд" було створено в 1949 році. Компанія здійснює роботи з комплексного будівництва об'єктів метрополітену, спеціальних підземних споруд і технічних тунелів. Крім того, будує об'єкти гідротехнічного, комунального, житлового та іншого призначення.