Квартири передані рішенням суду / Ілюстративне фото

В Одесі суд зобов'язав підприємство передати Міністерству оборони 5 житлових квартир вартістю понад 3 млн грн для розселення військовослужбовців. Про це повідомила УНІАН прес-секретар військової прокуратури Південного регіону України Яна Стекачева.

Читайте такожНайбільша будівельна компанія України за рік заробила 100 мільйонів

Зазначається, що напередодні Господарський суд Одеської області задовольнив позовні вимоги військового прокурора Одеського гарнізону в інтересах держави в особі Міноборони, Південного управління капітального будівництва Міноборони до приватного підприємства «Виробничо-комерційна фірма «МікроМегас». Позов полягав у тому, що зазначене підприємство не виконує умови договору, складеного в 2004 році між управлінням капітального будівництва Міноборони та зазначеною комерційною структурою.

Відео дня

Договір передбачав пайову участь підписантів у проекті, згідно з яким будувалася група будинків з приміщеннями, паркінгом та ін. Згідно з договором, на умовах пайової участі будівельна компанія «МікроМегас» повинна була передати житло для потреб військовослужбовців.

«Відповідач зобов'язаний передати 5 квартир (4 двокімнатні і однокімнатну) загальною площею 340,44 кв. м. вартістю понад 3 млн грн, розташованих в Одесі», - підкреслила Стекачева.