фото atmosfera.com.ua

Державне підприємство "Система електронних торгів арештованим майном" (СЕТАМ) виставило на продаж права вимоги за кредитними договорами та договорами забезпечення, заставою за якими є столичного торговельно-розважальний центр "Атмосфера" та адміністративно-готельний центр Ramada Encore Kiev.

Читайте такожБанк "Південний" планує продати столичний торгово-розважальний комплекс SkyMall

Як повідомила прес-служба підприємства, аукціон призначений на 18 вересня, а стартова ціна лота становить 1,9 мільярда гривень.

Відео дня

Згідно з повідомленням, заставою за даними договорами визначено адміністративно-готельний центр Ramada Encore Kiev площею 39 589,8 квадратних метрів. за адресою Столичне шосе, 103, торгово-розважальний центр "Атмосфера" з паркінгом площею 48 475,3 млн. квадратних метрів. за адресою Столичне шосе, 103, офісний будинок по вул. Володимирський узвіз, 4 в Києві, 40 земельних ділянок загальною площею 97,51 га в смт Козин (Київська область) і дворівнева автостоянка площею 17,5 тисячі квадратних метрів по Столичному шосе, 103 у Києві.

"Цей лот є найбільшим за всю історію підприємства. Аукціон на таку суму свідчить про високий рівень довіри клієнтів, інвесторів і банків до "СЕТАМ", - цитує прес-служба генерального директора відомства Віктора Вишнева.

У прес-службі зазначили, що гарантійний внесок становить 97,894 мільйона гривень.

Як повідомляв УНІАН, "СЕТАМ" – електронний майданчик для проведення торгів майном, арештованого Державною виконавчою службою України. Підприємство працює з 26 жовтня 2015 року.

Довідка УНІАН. У 2012 році американська компанія Wyndham Hotel Group відкрила в столиці свій найбільший готель класу "три зірки плюс" вартістю близько 520 мільйонів гривень під брендом Ramada Encore у складі багатофункціонального комплексу "Домосфера".

Під час відкриття готелю операційний директор групи компаній DeVision, яка виступає девелопером проекту, Олег Пономарьов заявив, що окупність проекту становить сім-вісім років.

Ramada Encore Kiev висотою в 22 поверхи загальною площею 25,35 тисячі квадратних метрів розрахована на 264 номери і 58 апартаментів (клас "п'ять зірок"). В її інфраструктуру входять конференц-центр загальною площею 1,2 тисячі квадратних метрів на сім залів, два фітнес-центру, ресторан італійської кухні La Moda, два бари, а також дворівневий паркінг на 515 місць.