ТОВ «Донбассинформсвязьсервис» (м. Донецьк) виграло тендер держпідприємства «НСК «Олімпійський» на будівництво підстанції 110/10 кВ «Олімпійська» для енергопостачання національної спортивної арени.

Про це сказано в офіційному повідомленні держпідприємства про підсумки відкритих торгів, оприлюдненому на сайті Мінекономіки.

Згідно з повідомленням, пропозиція донецької компанії акцептована 6 грудня і того ж дня сторони уклали відповідний договір. Вартість послуг підрядчика за договором складе 314,463 млн. грн. (з ПДВ).

Відео дня

Фінансування будівництва вестиметься за рахунок коштів Державного бюджету. При цьому розпорядником виступатиме Державне агентство з енергоефективності і енергозбереження, при тому що проект будівництва підстанції затверджувався на рівні Кабміну з подачі Національного агентства з питань підготовки і проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року.

Нагадаємо, в листопаді ц.р. (розпорядження від 3 листопада №2180-р) Кабмін затвердив проект і титул будівництва ПС 110/10 кВ «Олімпійська» з прокладенням кабельної лінії 110 кВ від ПС «Московська».