Прем'єр-міністр України Микола АЗАРОВ доручив Національній комісії регулювання ринку комунальних послуг (НКРРКП) протягом місяця розробити проекти рішення для введення в Україні єдиної державної політики у сфері тарифоутворення на житлово-комунальні послуги.

Про це УНІАН повідомили в Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів.

Згідно з повідомленням, розроблені проекти рішень уряд повинен затвердити протягом місяця. Відповідальність за цю роботу глава уряду поклав на профільного міністра.

Відео дня

При цьому М. АЗАРОВ доручив Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та Секретаріату Кабінету міністрів України у стислі терміни вирішити всі організаційні питання роботи Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг України.

«Доручаю Міністерству регіонального розвитку та будівництва разом з Секретаріатом Кабінету міністрів України негайно вирішити питання щодо розміщення комісії, укомплектування штатів, матеріально-технічного забезпечення роботи», - сказав прем'єр-міністр.

При цьому він зазначив, що головне завдання Нацкомісії полягає у виконанні доручення Президента України щодо впорядкування та обгрунтованості тарифоутворення.

Як повідомляв УНІАН, Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ своїм указом № 767 від 18 липня ц.р. сформував склад Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг України (НКРРКП), призначивши її головою Валерія САРАТОВА, членами - Сергія ДУНАЙЛО, Дмитра ГРИГОР'ЄВА, Валерія КАЛЬЧЕНКА і Юрія ХІВРИЧА.