Водопостачання в Євпаторії, де 25 лютого сталася аварія на водоводі, відновлено. Про це заявив сьогодні голова Ради міністрів Криму Анатолій МОГИЛЬОВ, повідомили УНІАН у прес-службі Кримського уряду.

Поки що водою забезпечені 5-поверхові житлові будинки і приватний сектор. «До вечора вода з`явиться на всіх поверхах, включаючи 9-поверхові будинки», - сказав прем`єр-міністр Криму.

А.МОГИЛЬОВ повідомив також, що прийнято рішення замінити найбільш проблемні ділянки магістрального водоводу «Чеботарка - Євпаторія» пластиковими трубами. «Такі труби міцніше і довговічніше металевих. До початку курортного сезону ми зобов`язані найпроблемніші ділянки замінити», - заявив голова Радміну.

Відео дня

Пориви на водоводі сталися після аномальних для Криму морозів. 25 лютого 70% жителів Євпаторії, населення якої становить більш як 120 тисяч чоловік, залишилися без води. Аварія була кваліфікована як надзвичайна подія державного значення. Уряд України виділив на ліквідацію НП і будівництво нового водоводу більш як 100 млн. грн. Ремонтно-відновлювальні роботи завершили ввечері 29 лютого, після чого трубу почали заповнювати водою.