Опалювальний сезон контролюватиме група швидкого реагування, яка була створена столичною владою для оперативного реагування на аварійні ситуації, що виникають на об’єктах життєдіяльності міста.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі КМДА.

У прес-службі нагадали, що минулого року група швидкого реагування довела ефективність своєї роботи. Фахівцям вдалося виконати завдання голови КМДА Олександра Попова – вони скоротили час ліквідації аварій від двох діб до десяти годин.

Відео дня

«Сьогодні не всі ОСББ і ЖБК опалюються, проте підключення до централізованого опалення здійснюється згідно їхніх заявок. У разі виникнення пошкодження на тепломережах аварійні служби ліквідовують їх упродовж доби», - говориться в повідомленні.

Також зазначається, що днями перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак продемонстрував роботу моніторингової системи, яка дає змогу контролювати ліквідацію аварійних ситуацій, графіки виконання планових ремонтних робіт, а також стабільність проходження опалювального сезону.

У прес-службі повідомили , що у разі відсутності опалення, кияни можуть звернутися до головної диспетчерської за телефоном: 15-57, call-центру Київської міської державної адміністрації: 15-51 або до ПАТ «Київенерго»: 15-88.