У Донецьку найдорожча квартира пропонується за 900 тис. дол., що в 13 разів дешевше за найдорожчу київську квартиру, повідомляє портал безплатних оголошень Slando.

За даними порталу, за 900 тис. дол. продається 5-кімнатна квартира на вул. Маяковського площею 220 кв. м з дизайнерським ремонтом.

На другому місці п'ятірки найдорожчих квартир Донецька - дворівнева квартира на пр. 25-річчя РКЧА вартістю 800 тис. дол. Квартира розташована в будинку клубного типу із закритою територією, що охороняється.

Відео дня

Третю позицію займає 2-рівнева квартира в пер. Орешкова за 800 тис. дол. У шестикімнатній квартирі загальною площею 253 кв. м встановлено камін на дровах, а також є сауна.

На четвертому місці пентхаус у пер. Орешкова вартістю 750 тис. дол. Загальна площа 4-кімнатної квартири з двома санвузлами, вбиральнею, сауною і зимовим садом становить 200 кв. м. У вартість також входить гараж у дворі на три автомобілі.

Замикає п'ятірку пентхаус на вул. Постишева за 700 тис. дол. Площа квартири становить 219 кв. м. В ній три санвузли, балкон, зроблено дизайнерський ремонт. Ціна включає паркомісце в підземному паркінгу будинку.

Довідка УНІАН. Slando.ua - дошка приватних інтернет-оголошень українців, входить у великий холдинг електронної комерції Аllegro Group Ukraine.

До складу Allegro також входять спеціалізовані проекти - провідні представники свого сегменту: Aukro.ua - місце для купівель і продажів №1 в Інтернеті; Prom.ua - всеукраїнський торговий центр в Інтернеті; PayU - процесинговий центр, що надає платіжні рішення для інтернет-бізнесу; Vcene.ua - сайт для вибору товарів та порівняння цін інтернет-магазинів України; ModnaKasta - онлайн шопінг-клуб.