Фото УНИАН

Директором Державного центру зайнятості призначено Ярослава Кашубу. 

Про це під час розширеної селекторної наради Державної служби зайнятості повідомив міністр соціальної політики України Павло Розенко, поінформували УНІАН у прес-службі Мінсоцполітики.

Серед головних завдань, які стоять на порядку денному Держслужби зайнятості, Розенко назвав зміну підходів до роботи в службі зайнятості, впровадження нових механізмів і форм роботи з людьми, адекватних викликам сьогодення.

Відео дня

«Всі повинні зрозуміти, що прийшов не просто новий керівник, а змінилися підходи до роботи з людьми. Часу на «розкачку» немає – реформування системи зайнятості має розпочатися вже сьогодні», - заявив міністр.

«Державна служба зайнятості повинна стати справді службою зайнятості, а не службою з безробіття, яка просто роздає гроші з каси - для цього не потрібна вертикаль із десятків тисяч людей і шикарних палаців праці, які побудовані по всій країні», - підкреслив Розенко.

Читайте такожВ Україні зросло безробіття

Як повідомляв УНІАН, 20 лютого міністр соцполітики заявив про звільнення Юрія Харченка з посади директора Державного центру зайнятості за неспроможність протягом року працевлаштувати переселенців та за неефективне використання державних коштів.