Ілюстрація REUTERS

Фонд державного майна України прийняв рішення про приватизацію Первомайської гідроелектростанції, розташованої у Миколаївській області, шляхом продажу ГЕС на аукціоні.

Читайте такожГройсман розповів про успіхи малої приватизації в Україні

Про це сказано в повідомленні, розміщеному в газеті «Відомості приватизації».

Відео дня

«Наказом Фонду державного майна України від 11 грудня 2018 року №1562 прийнято рішення про приватизацію об'єкта державної власності - єдиного майнового комплексу Первомайської гідроелектростанції за адресою: Миколаївська область, Первомайськ, вул. Олександра Пушкіна, 5, шляхом продажу на аукціоні з умовами», - сказано в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 28 березня Фонд державного майна України затвердив список з майже 660 об'єктів малої приватизації, які підлягають продажу у 2018 році. 10 травня на засіданні Кабінету міністрів було прийнято пакет постанов, спрямованих на запуск в Україні продажу об'єктів малої приватизації. На початку липня акредитацію для проведення малої приватизації отримали десять електронних майданчиків. 24 липня на платформі Prozorro стартував продаж об'єктів малої приватизації.

10 серпня Фонд державного майна України оголосив аукціони щодо 147 об'єктів малої приватизації стартовою вартістю 70 млн грн. Фонд держмайна очікує отримати від продажу об'єктів малої приватизації цього року від 1,5 до 1,7 млрд грн. До групи малої приватизації входять об'єкти нерухомості, невеликі підприємства, номінальна вартість яких не перевищує 250 млн грн.