Структурний підрозділ HarvEast Holding ДП «Ілліч-Агро Донбас» 14 травня 2012 року почало розміщення облігацій серії «А» на суму 100 млн. грн. Про це чказано у повідомленні компанії.

Облігації випускаються двома серіями: серія "А" обсягом 100 млн. грн з терміном обігу 1,5 року (викуп не передбачений) і серія "В" обсягом 200 млн. грн з терміном обігу 2,5 року (викуп через 18 місяців). Процентна ставка за серією "А" встановлена на рівні 18% річних на весь період обігу облігацій, процентна ставка за серією "В" - на рівні 18% річних на 1-6 купонні періоди. Розміщення обох серій проходитиме на біржі ПФТС.

Розміщення облігацій серії "В" на 200 млн. грн планується почати 18 червня 2012 року.

Відео дня

Андеррайтерами випуску виступили ПУМБ, Dragon Capital і «Альтана Капітал».

Довідка УНІАН. HarvEast Holding – сільськогосподарський холдинг, який володіє і управляє активами у Донецькій, Запорізькій, Черкаській, Житомирській областях і АР Крим. Основні напрями діяльності холдингу: рослинництво (вирощування пшениці, соняшнику, ячменю, багаторічних трав, кукурудзи) і молочне тваринництво, а також вирощування свиней, птаха, розведення риби та виробництво комбікормів.

Холдинг HarvEast створено у 2011 році на базі сільськогосподарських активів ПАТ "ММК ім. Ілліча". Загальний банк оброблюваної землі становить близько 220 тис. га; поголів'я великої рогатої худоби – понад 30 тис. голів.

Акціонерами HarvEast Holding є група СКМ і група «Смарт-холдинг».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Донецька ОДА і HarvEast Holding підписали Меморандум про співпрацю