Ілюстрація REUTERS

Власники смартфонів Google Pixel 3 і 3 XL скаржаться на неправильну роботу їхніх пристроїв. Зокрема, під час голосових дзвінків співрозмовник не чує користувача смартфона Pixel 3 протягом перших кількох секунд кожного дзвінка.

Читайте такожСтали відомі ціна та дата виходу смартфонів Samsung Galaxy S10

Один із таких власників повідомив, що змінив пристрій на новий у оператора стільникового зв'язку Verizon, проте у нового смартфона спостерігається та ж проблема, пише itc.ua.

Відео дня

У роботі смартфонів Pixel модельного ряду 2018 року проявляються й інші збої під час здійснення телефонних дзвінків. Користувачі також скаржаться на поганий звук під час здійснення дзвінків. Наприклад, можуть проявлятися обриви слів, переривчастий звук, сильне відлуння, накладення слів, періоди повної тиші та інші проблеми з передачею звуку під час розмов.

Як пише видання, ці проблеми не є постійними, а виявляються періодично. Спроба скидання пристрою до заводських налаштувань не допомагає виправити ситуацію. У деяких користувачів спостерігалося деяке поліпшення в передачі звуку, коли вони відключали розширені функції виклику, доступні через оператора. Але для більшості користувачів ця порада не допомагає виправити ситуацію.

Як відзначають деякі користувачі, оновлення прошивки, що вийшло в грудні, допомогло покращити ситуацію з передачею голосу під час здійснення телефонних дзвінок. Але для більшості власників смартфонів Google Pixel 3 і 3 XL ситуація залишилася незмінною.

Нагадаємо, ще в жовтні – одразу ж після початку продажів – були виявлені численні проблеми у роботі смартфонів Google Pixel 3 і 3 XL. Помилки і збої проявлялися у багатьох компонентах пристроїв: дисплеї, камері, фронтальних стерео динаміках, мікрофоні, акумуляторі. Також спостерігалися проблеми в роботі додатків і навіть інтерфейсу. У листопаді виявилася нова порція проблем у роботі камери.