Сьогодні громадський транспорт столиці працюватиме на 3 години довше / фото УНІАН

У ніч із 31 грудня на 1 січня роботу наземного громадського транспорту (тролейбусів, трамваїв, автобусів, маршрутних таксі та метро) буде подовжено на 3 години, а фунікулер працюватиме цілодобово.

Читайте такожСиноптик розповіла, де в новорічну ніч в Україні пройде сніг

Про це повідомляється на сайті Київської міськдержадміністрації.

Відео дня

Зокрема, у новорічну ніч на 3 години довше працюватиме столичне метро. За повідомленням КП «Київський метрополітен», останній поїзд відправиться із кожної станції у різний час. Із центру міста – близько 03:15. Додаткові години роботи додаються до звичайного часу закриття кожної станції, який вказаний у розкладі, розміщеному на вході і на платформі. Крім того, буде організовано перевезення існуючими маршрутами, які проходять біля станцій метро, і після проходження його останніх поїздів.

На сайті КМДА також оприлюднено графік останнього відправлення за маршрутами столичних тролейбусів в новорічну ніч.

При цьому, 2, 3, 4 січня транспорт працюватиме за графіком робочого дня.

Крім того, на час святкувань на Софійській площі, Володимирському проїзді (від Михайлівської площі до перетину з вулицею Алли Тарасової) із 20:00 31 грудня до 03:00 1 січня 2019 року, 1 січня 2019 року з 14:00 до 22:00 та 7 січня 2019 року із 12:00 до 16:00 зміниться рух транспорту.

Тролейбуси маршруту № 6 рухатимуться за маршрутом: вул. Юрія Кондратюка – просп. Маршала Рокосовського – вул. Полярна – вул. Вишгородська – вул. Кирилівська – Подільський узвіз – вул. Овруцька – вул. Герцена – вул. Мельникова – станція метрополітену «Лук’янівська»; тролейбуси маршруту № 16 – вул. Академіка Туполєва – вул. Стеценка (у зворотному напрямку – вул. Ігоря Турчина) – вул. Щусєва – вул. Мельникова – вул. Січових стрільців – вул. В’ячеслава Чорновола – Повітрофлотський шляхопровід, у зворотному напрямку за цією ж схемою; тролейбуси маршруту № 18 – вул. Сошенка – вул. Вишгородська –вул. Кирилівська – Подільський узвіз – вул. Овруцька – вул. Герцена – вул. Мельникова – вул. Січових стрільців – вул. В’ячеслава Чорновола – просп. Повітрофлотський шляхопровід, у зворотному напрямку за цією ж схемою. Автобуси маршрутів №№ 24, 114 – за схемою руху робочого дня.