«Бориспіль» відновив повноцінний прийом на експорт пошти / фото УНІАН

 Міжнародний аеропорт «Бориспіль» відновив повноцінний прийом пошти на експорт і обробку прийнятої міжнародної пошти, яка не була відвантажена через обмежені можливості аеропорту.

Читайте такожАеропорт «Бориспіль» назвав найпунктуальніші авіакомпанії грудня

Про це повідомила прес-служба компанії національного поштового оператора «Укрпошта».

Відео дня

«Аеропорт «Бориспіль» відновив повноцінний прийом на експорт пошти. На цей час обробляється пошта, прийнята раніше, але яка не була відвантажена через обмежені можливості аеропорту на завантаження. «Укрпошта» планує повернутися до стандартних термінів доставки вже до кінця січня», - йдеться в повідомленні.

Також уточнюється, що вся імпортна пошта, яка протягом ембарго в період із 24 грудня до 4 січня не приймалась аеропортом, наразі прибуває до Києва й передається на оброблення.

"Для прискорення стабілізації ситуації «Укрпошта» домовилась із усіма партнерськими авіалініями про збільшення щоденної квоти вивозу пошти на кожному рейсі додатково до 30% від планової норми, на всі робочі зміни виведений додатковий персонал, активно задіяна технологія обробки вантажів та пошти із залученням приватних сертифікованих хендлінгових компаній для обслуговування виділених рейсів на імпорт і експорт", - зазначається в повідомленні компанії.

Як повідомляв УНІАН, Міжнародний аеропорт «Бориспіль» запровадив із 24 грудня до 4 січня обмеження на перевезення імпортних вантажів і пошти для всіх типів літаків із 24 грудня 2018 до 4 січня 2019 року.