"Укрпошта" робить все можливе для якнайшвидшого відновлення строків доставки / фото УНІАН

Національний оператор поштового зв'язку "Укрпошта" попередив про можливі затримки з доставкою поштових відправлень у зв'язку зі складними погодними умовами на території України.

Читайте також"Укрпошта" скасувала доплату за доставку посилок у села

Про це повідомляється на сайті оператора.

Відео дня

"У зв'язку з погіршенням погодних умов на території України за станом на 16:00 14 січня 2019 року можливі затримки доставки пошти в Донецькій, Харківській, Дніпропетровській, Полтавській, Луганській, Запорізькій, Черкаській, Одеській, Чернівецькій та Миколаївській областях", - йдеться в повідомленні.

У компанії підкреслили, що "Укрпошта" робить все можливе для якнайшвидшого відновлення строків доставки кореспонденції в зазначені регіони.

Як повідомляв УНІАН, з 1 січня 2019 року "Укрпошта" підвищила тарифи на доставку листів і відправлень в середньому на 15%.

Довідка УНІАН. "Укрпошта" входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України і є національним оператором поштового зв'язку в країні. Підприємство надає понад 50 видів послуг через більш ніж 11 тисяч відділень по всій Україні. Штат компанії налічує близько 76 тисяч співробітників.