Honor представила флагманський смартфон / fan-android.com

Бренд Honor, створений китайською компанією Huawei, випустив на світовий ринок флагманський смартфон Honor View 20, оснащений камерою на 48 мегапікселів.

Як повідомляє FanAndroid, флагман був представлений на презентації в Парижі. Смартфон оснащено 3D-склом з V-подібною текстурою, яка стає помітною при відображенні світла.

Читайте такожApple ненадовго повернула iPhone SE у продажу, знизивши ціну

Відео дня

Апарат оснащено 6,4-дюймовим IPS РК-дисплеєм AllView, який підтримує роздільну здатність екрану Full HD + (2310 x 1080 пікселів).

Дисплей телефону «перфорований» — в лівому верхньому кутку екрану можна побачити невеликий виріз для об'єктива фронтальної камери. Даний отвір має діаметр всього 4,5 мм, що дозволило смартфону отримати більш тонкі рамки навколо дисплея.

Залізо новинки - восьмиъядерный чіпсет Kirin 980 з технологією рідинного охолодження (Liquid Cooling) в поєднанні з 8 ГБ оперативної пам'яті та 256 ГБ вбудованої пам'яті. Флагман має слот під карту пам'яті microSD.

Одна з головних переваг Honor View 20 - подвійна основна камера з горизонтально розташованими датчиками, яка скомпонована з 48-мегапіксельного первинного сенсора Sony IMX586 і теле-фото об'єктива 3D ToF (Time of Flight). Камера підтримує ручний режим супер-нічного бачення AIS, запис відео в HD якості з дуже повільним рухом (зі швидкістю 960 кадрів в секунду) і технологію збільшеного пікселя 4 в 1.

fan-android.com

На фронтальній панелі смартфона встановлено селфі-камеру з діафрагмою f / 2.0 на основі 25-мегапіксельного датчика.

Смартфон працює під управлінням платформи EMUI 9, створеної на основі Android Pie, і постачається з допрацьованою технологією Turbo 2.0, спрямованою на прискорення графічного процесора.

Флагман живиться від батареї ємністю 4000 мАг, яка підтримує технологію швидкої зарядки 4,5 / 5 А.

Honor View 20 доступний в чотирьох кольорах: Midnight Black, Sapphire Blue Phantom Red і Phantom Blue.

Модель з об'ємом оперативної пам'яті 6 ГБ і 128 ГБ внутрішнього сховища коштує 569 євро (близько 647 доларів), а модель Moschino з 8 ГБ оперативної пам'яті та 256 ГБ власної пам'яті пристрою можна придбати за ціною 649 євро (близько 738 доларів). Придбати гаджет в європі можна відсьогодні

Раніше компанія Xiaomi представила новий флагманський смартфон доступної лінійки Redmi з 48-мегапіксельною камерою - Redmi Note 7.