Поштові оператори попередили про затримки з доставкою пошти / фото УНІАН

Національний оператор поштового зв'язку «Укрпошта» та найбільша українська компанія експрес-доставки «Нова пошта» попередили про можливі затримки із доставкою поштових відправлень у зв'язку зі складними погодними умовами на території України. Про це оператори повідомили на своїх сайтах.

Читайте такожЧерез снігопад у шести областях України обмежили рух транспорту (карта)

"У зв'язку із погіршенням погодних умов на території України станом на 13.00 23 січня 2019 року можливі затримки доставки пошти у Кіровоградській, Одеській та Чернівецькій областях", - йдеться у повідомленні «Укрпошти».

Відео дня

Прес-служба компанії наголосила, що "Укрпошта" робить усе можливе для якнайшвидшого відновлення термінів доставки кореспонденції у зазначені регіони.

Компанія «Нова пошта» також оповістила клієнтів про можливі затримки доставки відправлень по всій Україні.

"У зв'язку із погіршенням погодних умов і завантаженістю доріг, 23 січня можливі труднощі зі своєчасними поставками посилок за адресою і до відділення. Приносимо свої вибачення і намагаємося доставити всі заплановані відправлення", - вказується у повідомленні.

Для дотримання графіка доставки компанія виділила додаткові машини і збільшила робочий час кур'єрів.

Довідка УНІАН. «Укрпошта» входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України і є національним оператором поштового зв'язку в країні. Підприємство надає понад 50 видів послуг через більш ніж 11 тисяч відділень по всій Україні. Штат компанії налічує близько 76 тисяч співробітників.

Компанія «Нова пошта» заснована в 2001 році як оператор експрес-доставки документів, посилок і вантажів у будь-яку точку України. На даний момент компанія має близько 2,5 тисячі відділень.