Смартфони Samsung Galaxy S10 і S10 / фото allaboutsamsung.de

Джерело опублікувало кілька якісних живих фото поки ще не представлених флагманських смартфонів Samsung Galaxy S10 і S10+, які дозволяють розглянути прийдешні новинки в усіх деталях з різних ракурсів.

Читайте такожНовий витік: смартфон Samsung Galaxy S10 отримає криптовалютний гаманець

Спереду моделі Galaxy S10 і S10+ відрізняються розмірами екрана та кількістю модулів врізаної в правий кут фронтальної камери (одинарна у звичайного Galaxy S10 і подвійна у більшої версії S10+), пише itc.ua.

Відео дня

За попередніми даними, звичайний Galaxy S10 отримає екран діагоналлю 6,1 дюйма, а старша модель Galaxy S10 запропонує дисплей розміром 6,4 дюйма по діагоналі.

Основна камера в обох версій потрійна з горизонтальним компонуванням модулів. Можливо, в камер будуть якісь відмінності технічного плану. Наприклад, старша може отримати основний сенсор високого розширення і світлочутливішу оптику, але, швидше за все, камери повністю однакові, зазначає видання.

На нижній грані видно (зліва направо) решітку динаміка, роз'єм USB-C для заряджання і передачі даних і роз'єм 3,5 мм для підключення навушників.

Нагадаємо, раніше з'явилися дані про ціни на смартфони флагманської лінійки Samsung Galaxy S10, прем'єра яких відбудеться лише 20 лютого.