Оператор lifecell повідомив про закриття декількох тарифних планів / фото УНІАН

Український оператор мобільного зв'язку lifecell повідомив про припинення дії тарифних планів «3G Гаджет», «3G+ Гаджет», «3G+ Гаджет 2017», «life:) Online».

Читайте такожВ Україні подорожчав мобільний зв'язок: скільки платитимемо

"ТОВ «лайфселл», що надає послуги мобільного зв'язку під торговою маркою «lifecell», повідомляє про те, що з 5 лютого 2019 року буде закрито тарифні плани «3G Гаджет», «3G+ Гаджет», «3G+ Гаджет 2017», «life:) Online». Абоненти будуть переведені на умови тарифного плану «Гаджет»", - йдеться в повідомленні оператора.

Відео дня

У компанії відзначили, що оплачені і нараховані за попереднім тарифом пакети послуг зберігаються відповідно до терміну їхньої дії.

При цьому до 25 березня 2019 року (включно) абоненти можуть самостійно вибрати і безкоштовно перейти на будь-який інший тарифний план lifecell, доступний до підключення.

Довідка УНІАН. ТОВ «Лайфселл» на 100% належить компанії Euroasia Telecommunications Holdings B.V., 100% акцій якої володіє турецький оператор Turkcel.

У липні-вересні 2018 року lifecell збільшив чистий збиток в 2 рази - до 185,6 млн грн з 92,1 млн грн за аналогічний період минулого року.