Ультрабюджетний смартфон Xiaomi Redmi Go представлений офіційно / фото itc.ua

Компанія Xiaomi анонсувала свій перший ультрабюджетний смартфон в рамках програми Android Go. Новинка отримала логічне позначення Redmi Go і цінник на рівні 80 євро.

Читайте такожСтали відомі ціни нових бюджетних смартфонів Samsung

Смартфон оснащений 5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1280×720 пікселів і класичним співвідношенням сторін 16:9. Пластиковий корпус чорного або синього кольору не може похвалитися компактними габаритами або мінімальними рамками, пише itc.ua.

Відео дня

Під екраном знайшлося місце стандартним для Xiaomi сенсорним кнопкам управління, а матеріал корпусу напевно забезпечить більшу стійкість до пошкоджень порівняно зі «скляними» побратимами.

фото itc.ua

В якості апаратної платформи використовується не найшвидший мобільний процесор Qualcomm Snapdragon 425 з чотирма ядрами Cortex-A53, які працюють на частоті 1,4 ГГц і графікою Adreno 308. Об'єм оперативної пам'яті становить 1 ГБ, а ось місткість сховища даних можна вибирати з варіантів на 8 ГБ або 16 ГБ. Користувач також зможе встановити карту пам'яті microSD, для чого доведеться пожертвувати однією з двох SIM-карт (гібридний слот).

Смартфон Redmi Go отримав досить ємну для своїх характеристик батарею на 3000 мАч. На фронтальній панелі встановлена звичайна 5 Мп селфі-камера, а на задній — основна 8 Мп камера зі спалахом. Працює новинка під управлінням Android 8.1 Oreo (Go Edition).

фото itc.ua

Продаж смартфонів Xiaomi Redmi Go стартують вже в лютому поточного року в Європі і на Філіпінах, стартова вартість становитиме €80, що в перерахунку на українську валюту буде близько 2500 грн.