этот материал доступен на русском

Facebook дозволив видаляти повідомлення в месенджері

19:16, 05 лютого 2019
Зв'язок
212 0
Видалити повідомлення можна лише протягом 10 хвилин / фото theverge.com

Читайте такожFacebook можуть оштрафувати за передачу особистих даних користувачів

Про це повідомляє The Verge з посиланням на соцмережу.

Нова функція буде введена 5 лютого протягом дня і на iOS, і на Android, зазначив представник компанії.

Видалити повідомлення можна лише протягом 10 хвилин після його відправлення. Для цього треба натиснути на повідомлення і вибрати одну з двох опцій — видалити для всіх чи тільки для себе.

Якщо користувач вибирає варіант видалення для всіх, то повідомлення, яке він видалив, замінюється текстом про те, що повідомлення було видалено.

Як зазначає The Verge, гендиректор соцмережі Марк Цукерберг користувався подібною можливістю ще до того, як вона була введена для всіх інших користувачів. У квітні 2018 року джерела розповідали виданню, що повідомлення, які вони отримували від Цукерберга, зникали. Facebook пояснив це заходами безпеки.

В месенджерах Telegram і Whatsapp у користувачів є можливість видаляти повідомлення. У першому видалене повідомлення зникає безслідно, у другому на місці видаленого повідомлення залишається згадка про те, що воно було видалене.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter