Модель Galaxy S10e відрізнятиметься від своїх старших побратимів плоским екраном / фото winfuture.de

Флагманська серія смартфонів Samsung Galaxy S10 крім двох основних моделей (Galaxy S10 і S10+) включатиме ще й молодшу порівняно недорогу модель з плоским екраном (Galaxy S10e), яка стане прямим конкурентом iPhone Xr.

Читайте такожSamsung випустить смартфон з висувною камерою для автопортретів

Джерело опублікувало безліч якісних комп'ютерних зображень, що дозволяє повноцінно розглянути дизайн Galaxy S10e, пише itc.ua.

Відео дня

Завдяки попереднім витокам вже відомо, що модель Galaxy S10e відрізнятиметься від своїх старших побратимів плоским екраном (замість вигнутого), боковим сканером відбитків пальців на правій грані (у Galaxy S10 і S10+ він буде вбудований в екран), а також здвоєною основною камерою (у Galaxy S10 і S10+ вона потрійна).

Хоча до презентації залишається ще два тижні зовнішність смартфонів Samsung Galaxy S10, S10+ і S10e вже не є секретом і можна особливо не сумніватися в тому, що нові флагмани південнокорейського виробника будуть виглядати саме так.

Власне, завдяки величезній кількості витоків до теперішнього часу відомо про серії Galaxy S10 дуже багато чого, включаючи ціни та дати виходу.

Говорячи про Galaxy S10e, цій моделі приписують дисплеєм діагоналлю 5,8 дюйма, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам'яті, а також акумулятор ємністю 3100 мА·год. Рекомендована роздрібна ціна Samsung Galaxy S10e для європейської ринку – 750 євро.