Всі три новинки отримають полікарбонатні корпуси / фото itc.ua

Незабаром Samsung має явити світу нові смартфони лінійки Galaxy A зразка 2019 року, які повинні допомогти південнокорейському виробнику більш успішно конкурувати зі смартфонами китайських виробників Xiaomi та Huawei в середньому сегменті.

Читайте такожСмартфон Xiaomi Mi 9 представляти в один день з Samsung Galaxy S10

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Як відомо, нові моделі Galaxy A будуть позначатися за новою схемою з двозначним позначенням і, якщо вірити чуткам, приємно здивують співвідношенням ціни та можливостей", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що досі немає повної ясності щодо того, які моделі вийдуть першими (раніше говорилося, що всіх їх буде щонайменше дев'ять), але ось зараз ресурс MySmartPrice опублікував докладні технічні характеристики смартфонів Samsung Galaxy A50, Galaxy A30 і Galaxy A10.

Власне, докладні технічні специфікації всіх трьох вищезгаданих моделей ви можете бачити в таблиці нижче:

фото itc.ua

Зазначається, що відрізнятися вони будуть досить сильно. Всі три новинки отримають полікарбонатні корпуси, але старші отримають дорожчий (глянцевий) пластик, що імітує скло, а молодша модель задовольняється звичайним пластиком нижчої цінової категорії. Крім того, старші моделі оснащуються якісними екранами Super AMOLED типу Infinity-U з відповідним за формою вирізом під фронтальну камеру і роздільною здатністю 1080х2340 пікселів, тоді як у Galaxy A10 використовується звичайна РК-матриця IPS типу Infinity-V з краплеподібним вирізом діагоналлю 6,2 дюйма і роздільною здатністю HD+.

"Що радує в молодшої моделі, так це акумулятор такої ж місткості, як у старших (4000 мА·год), що дозволяє розраховувати на високу автономність, три окремих слота під карти SIM карту пам'яті, тобто, нічим не доведеться жертвувати, а також 3 ГБ ОЗУ, а не 1,5 ГБ. На жаль, USB-C і підтримка швидкої зарядки є тільки у старших. Але якщо ціна Galaxy A10 на самому справі становитиме $120, як говорилося в ранніх витоках, то своїх покупців ця модель безумовно знайде. Цікаво дізнатися, наскільки дорожче виявляться Galaxy A30 і Galaxy A50, який в плані характеристик виглядають куди привабливіше. У Galaxy A50 навіть буде підекраний сканер відбитків пальців, але, ймовірно, оптичний, а не ультразвуковий, як у флагмана Galaxy S10", - йдеться в повідомленні.

Видання нагадує, що анонс нових смартфонів Galaxy A 2019 року очікується на виставці MWC 2019, яка відбуватиметься з 25 по 28 лютого.