На відео показані саме робочі пристрої, а не муляжі смартфонів / фото itc.ua

Флагманські смартфони серії Samsung Galaxy S10 вже неодноразово з'являлися на різних фотографіях та у відеороликах, але наступний огляд примітний тим, що це перший живий міні-огляд базової моделі Galaxy S10 та старшої версії Galaxy S10+, причому тут показані робочі пристрої, а не муляжі.

Читайте такожРозкрито повні характеристики нових смартфонів Samsung

Про це повідомляє портал ITC.ua.

"Автор ролика виділяє три головні відмітні особливості нового покоління смартфонів Samsung Galaxy S10. Перше, на чому зупиняється автор відео, - це вкрай тонкі рамки, фронтальна камера (одинарна у S10 і подвійна у S10+), яка врізається прямо в робочу частину екрану Infinity O та потрійна горизонтальна основна камера на задній панелі, яка дозволить робити фотографії з дуже широким кутом огляду завдяки додатковому третьому фотомодулю з надширококутним об'єктивом", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що наступна особливість - підекраний сканер відбитків пальців, роботу якого можна бачити на відео (момент починається з 1:36).

"Остання особливість, про яку ми вже неодноразово чули - це можливість використовувати Samsung Galaxy S10 і Galaxy S10+ в якості зовнішнього акумулятора для зарядки інших сумісних гаджетів бездротовим шляхом. Власне, на відео показана можливість заряджання за допомогою Samsung Galaxy S10 смартфона iPhone та нових бездротових навушників Samsung Galaxy Buds, які будуть представлені разом зі смартфонами Galaxy S10", - підкреслює видання.

Як повідомляв УНІАН, презентація Samsung Galaxy S10 відбудеться вже післязавтра, 20 лютого.