Ілюстрація REUTERS

Компанія Apple цього року представить ПК Apple Mac Pro з модульною конструкцією, «повністю новий» мобільний ПК MacBook Pro, а також власний монітор з роздільною здатністю 6K, який ознаменує повернення компанії на ринок професійних дисплеїв.

Читайте такожУ Мережі з'єднання явилося перше відео нових смартфонів Samsung

Про це повідомляє The Verge з посиланням на аналітика Мін-Чі Куо.

Відео дня

Куо підтверджує чутки про повернення Apple на ринок професійних моніторів. Нагадаємо, Apple пішла з ринку в 2016 році, коли припинила випуск свого останнього зовнішнього монітора Thunderbolt Display, 2016 році. З тих пір користувачам комп'ютерів Mac компанія Apple рекомендує монітори LG UltraFine 5K.

За даними аналітика, новий монітор Apple отримає екран діагоналлю 31,6 дюйма з розширенням 6K і якоюсь технологією підсвічування Mini LED.

Також Куо переконаний, що цього року Apple представить «повністю новий» ноутбук MacBook Pro, який отримає величезний екран діагоналлю від 16 до 16,5 дюйма. Тобто, мова йде про потенційно найбільший ноутбук Apple з моменту припинення продажів 17-дюймової моделі в 2012 році.

Також аналітик згадав доступність 32 ГБ оперативної пам'яті для 13-дюймової моделі MacBook Pro. Зараз такий обсяг пам'яті доступний лише для 15-дюймовий MacBook Pro.

Як повідомляв УНІАН, у своїй недавній дослідницькій записці аналітик Мін-Чі Куо також розповів про те, яким буде наступне покоління смартфонів iPhone.