Смартфон від Samsung очолив рейтинг продуктивності за лютий / фото itc.ua

Команда розробників популярного тестового ЗА AnTuTu опублікувала свіжий рейтинг найпродуктивніших смартфонів з Android за підсумками лютого.

Читайте такожУ 2018 році українці витратили 30 мільярдів на купівлю мобілок (інфографіка)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Оцінка продуктивності для кожної моделі являє собою середньоарифметичне значення за даними за період з 1 по 28 лютого цього року (поріг попадання до вибірки - 500 окремих тестів)", - йдеться в повідомленні.

фото itc.ua

Зазначається, що новий рейтинг AnTuTu очолив флагманський смартфон Samsung Galaxy S10+ з результатом 332 850 балів. Але варто зазначити один важливий фактор - новий лідер є єдиною моделлю в списку на SoC Snapdragon 855. Що цікаво, ZTE Nubia Red Magic, який був королем січневого рейтингу AnTuTu до лютневого не потрапив і зовсім з причини недостатньої кількості виконаних тестів (пам'ятаємо, поріг - 500 тестів).

На другому місці знаходиться Honor V20, за ним йдуть Huawei Mate 20 X, Huawei Mate 20 і Honor Magic 2. Всі ці смартфони Huawei та її суббренду Honor побудовані на SoC Kirin 980.

Також до десятки увійшли торішні флагмани на Snapdragon 845: Xiaomi Mi Mix 2S, OnePlus 6, Asus ROG Phone, Xiaomi Mi 8 Mi Mix 3. І нехай вас не бентежить те, що смужки на графіку, що відносяться до Xiaomi Mi 8 Mi Mix 3, трохи довші, ніж мають бути, самі значення є вірними.

Як можна бачити, розрив між апаратами на першому та десятому місцях становить близько 10%.

Одночасно розробники AnTuTu випустили нову версію (7.2.6). Головне нововведення - захист від накруток. На жаль, подробиць про впроваджені механізми захисту розробники не повідомляють.