/ фото most.life

До грудня 2018 року, як запевняють окупанти, автодорожня інфраструктура в анексованому Криму буде готова до запуску руху по мосту через Керченську протоку.

Про це заявив заступник міністра економічного розвитку РФ Сергій Назаров, передає "РІА Новости".

Читайте такожПромахнулися: у Кримського мосту знову проблеми - будівельники не змогли зістикувати металеві прольоти (фото)
"Інфраструктура до цього (запуску, - Ред.) буде готова — і "Таврида" до п'ятої ділянки (розв'язка біля Сімферополя), й автопідходи (до мосту в районі Керчі)", - запевнив він.

Відео дня

Назаров нагадав, що будівництво інфраструктури синхронізоване зі зведенням транспортного переходу через Керченську протоку. З боку Керчі залишилося завершити роботи, пов'язані з перетином теплотраси, — орієнтовно після закінчення опалювального сезону, стверджує російський чиновник.

Раніше повідомлялося, що будівельники Керченського мосту не змогли зістикувати металеві прольоти автомобільного шляхопроводу в море на ділянці "Насип — Фарватер" в районі Керченського півострова.

14 лютого з'явилася інформація, що опори моста через Керченську протоку, який повинен з'єднати Росію з окупованим Кримським півостровом України, почали просідати.