Ілюстрація REUTERS

Угорський лоукост Wizz Air запровадив знижку 20% на всі рейси при бронюванні 21 березня 2018 року з 00:00 до 23:59 за центрально-європейським часом (різниця з Києвом -1 год), повідомляється на сторінці авіаперевізника в Facebook.

Читайте такожЛоукостер Wizz Air почне польоти зі Львова до Дортмунда на два місяці раніше

За умовами акції, знижка дійсна тільки при бронюванні авіаквитків на рейси Wizz Air на офіційному сайті компанії або в її мобільному додатку. При цьому період подорожі обмежений –польоти мають бути здійснені до 30 квітня 2018 року.

Відео дня

Зазначимо, наразі Wizz Air літає з таких українських міст, як Київ та Львів, а перші рейси з Харкова відбудуться вже з червня 2018 року. При цьому наразі літаками авіакомпанії можна полетіти до Великобританії (Лондон), Данії (Копенгаген), Кіпру (Ларнака), Литви (Вільнюс), Німеччини (Гамбург, Ганновер, Дортмунд, Кельн, Меммінген, Нюрнберг, Франкфурт Хан), Польщі (Варшава, Вроцлав, Гданськ, Катовіце, Люблін, Познань), Словаччини (Братислава), Угорщини (Будапешт).

Як повідомляв УНІАН, угорський лоукост-авіаперевізник Wizz Air раніше оголосив про плани в найближчі місяці розширити свою мережу польотів 70 новими маршрутами. 16 із них будуть відкриті до/з аеропортів Києва, Львова та Харкова.