Фото УНИАН

Про це повідомили УНІАН у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту України.

Зокрема, за вказаний період "Укрзалізниця" перерахувала в державний бюджет 3,2 млрд грн, до місцевих бюджетів - 2,2 млрд грн, у державні цільові фонди - понад 5,5 млрд грн.

«Незважаючи на складну економічну ситуацію в Україні та зменшення обсягів перевезень пасажирів і вантажів, залізниці є одними з найбільших підприємств, які наповнюють державну скарбницю», - наголошує «Укрзалізниця».

Відео дня

Читайте також«Укрзалізниця» недоотримала понад 300 млн гривень за перевезення пільговиків

Як повідомляв УНІАН, «Укрзалізниця» у січні-вересні 2014 року скоротила відрахування в бюджети всіх рівнів і державні цільові фонди порівняно з аналогічним періодом 2013 року на 7,3% - до 8,9 млрд грн з 9,6 млрд грн.

У 2013 році «Укрзалізниця» скоротила відрахування в бюджети і державні цільові фонди порівняно із 2012 роком на 7,3% - до 12,7 млрд грн.

«Укрзалізниця» у січні-жовтні 2013 року перерахувала до бюджетів і цільових фондів 10,6 млрд грн.

Довідка УНІАН. Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця») - орган керування залізничним транспортом загального користування, здійснює централізоване управління процесом перевезень у внутрішньому й міждержавному сполученні та регулює виробничо-господарську діяльність залізниць.