Ілюстрація REUTERS

Компанія Mitsubishi не братиме участі в Московському автосалоні (ММАС-2018), який пройде в столиці Росії в серпні і вересні.

Читайте такожАвтосалон у Нью-Йорку 2018: обрано «Всесвітній автомобіль року» (фотогалерея)

Про це розповів директор з маркетингу і PR Mitsubishi Ілля Ніконоров, повідомляє Autonews.ru. Загалом, вже близько трьох десятків брендів відмовилися від участі в автосалоні.

Відео дня

«Зважаючи на те, що більшість автомобільних брендів відмовилися від Московського автосалону, ми теж вирішили не брати в ньому участі. Тому ми сконцентруємо свої зусилля щодо взаємодії з нашими існуючими та потенційними клієнтами в інших форматах», — пояснив Ніконоров.

За попередніми даними, на Московському автосалоні не будуть присутні близько трьох десятків брендів. Зокрема, від експозиції повністю відмовився Mercedes-Benz, а також концерн PSA Peugeot Citroen.

Плюс до всього, виставляти свої автомобілі не збираються компанії Mazda і Nissan. Також не приїдуть на мотор-шоу Audi і Skoda, але при цьому марка Volkswagen буде організовувати стенд. Крім того, свою участь у виставці підтвердили Renault і АвтоВАЗ.