В даний час поломка літака усунена \ фото bravoairways.com.ua

У літака авіакомпанії Bravo Airways, який з 200 пасажирами на борту змушений був повернутися назад до аеропорту «Бориспіль» після 30 хвилин польоту, відмовив генератор

Читайте такожBravo Airways в епіцентрі скандалу: сотні українських туристів "заблоковані" в аеропортах кількох країн (відео)

Про це заявив в.о. першого заступника голови Державіаслужби Сергій Коршук на брифінгу за підсумками наради з представниками авіакомпаній і туроператорів.

Відео дня

«Такий факт був, там була відмова генератора. У разі відмови генератора екіпаж повинен здійснити посадку у найближчому аеропорту. Після того, як відмовив генератор, він повернувся до аеропорту «Бориспіль», пасажирів висадили з літака, на літаку замінили генератор. Після того, як документально було підтверджено, що літак справний, він безпечно здійснив політ, і літає, дякувати Богові, й зараз», - заявив він.

Як повідомляв УНІАН, близько двохсот пасажирів, які придбали туристичну путівку у оператора JoinUp, заявили, що авіакомпанія Bravo Airways намагалася відправити їх на відпочинок до Єгипту на несправному літаку, який за 30 хвилин після зльоту був змушений повернутися назад до аеропорту «Бориспіль».