Уз має намір перевіряти своїх співробітників на детекторі брехні / фото УНІАН

Філія акціонерної компанії "Укрзалізниця" - "Центр сервісного забезпечення" - уклав договір на 56 тисяч гривень з компанією "ДІ ЕС ПІ" на підготовку спеціаліста, який надає послуги з тестування на детекторі брехні.

Читайте такожВійна не перешкода: "Укрзалізниця" підписала договір на купівлю реле російської компанії

Про це сказано в системі електронних державних закупівель Prozorro.

Відео дня

У цій системі є інформація, що це вже другий курс навчання, оскільки в 2017 році "Укрзалізниця" вже підписувала за 55 тисяч гривень аналогічний договір з "ДІ ЕС ПІ" на підготовку спеціаліста для роботи на детекторі брехні.

Крім того, згідно з даними на сайті Prozorro, 16 листопада 2017 року філія акціонерної компанії "Укрзалізниця" - "Центр сервісного забезпечення" уклав договір з фізичною особою-підприємцем на закупівлю поліграфа "Рубікон" за 86 тисяч гривень.

Як повідомляв УНІАН, у серпні цього року "Укрзалізниця" уклала договір з фізичною особою-підприємцем про надання послуг реклами в соціальній мережі Facebook на 739,8 тисячі гривень.

Раніше "Укрзалізниця" провела тендер на закупівлю знаків розрізнення для керівного складу "Укрзалізниці" майже на 500 тисяч гривень, у тому числі три коміра і три пари наплічних знаків для глави компанії Євгена Кравцова, чия зарплата на місяць становить майже мільйон гривень.