В Одесі відбудеться Різдвяний парад трамваїв / фото uc.od.ua

В Одесі завтра, 8 січня, відбудеться різдвяний парад трамваїв.

Читайте такожВ Києві пройшов "Парад трамваїв"

Як повідомили УНІАН у прес-службі мерії, святково прикрашені вісім вагонів комунального підприємства "Одесміськелектротранс" виїдуть на різдвяний парад.

Відео дня

Зазначається, що прикрашені яскравими гірляндами трамваї почнуть рух з двох кінцевих зупинок майбутньої трамвайної траси "Північ-Південь". Зокрема, з 11-ї станція Люстдорфської дороги (Київський район міста) і з вулиці Паустовського (Суворовський район). Зустрінуться трамваї на Старосінній площі в центрі міста.

Також повідомляється, що на лінію вийдуть для параду вагони, зібрані в вагоноремонтних майстернях "Одесміськелектротрансу".

"Люди зможуть проїхатися у них по вулицях міста – трамваї будуть зупинятися на офіційних зупинках. Всередині вагонів пасажирів зустрінуть веселі колядники, які вручатимуть подарунки дітям. У кожному вагоні будуть виступати музичні колективи", - розповіли в мерії.

Як уточнили в "Одесміськелектротранс", 5 вагонів стартують з 11-ї станції Люстдорфської дороги в 18.23, 17.51 з вулиці Паустовського стартують 3 вагони.

Всі 8 вагонів зустрінуться на Старосінній площі о 19:00.