У Мережу злили перші офіційні фотографії моделі / фото carscoops.com

На моторшоу в Детройті компанія Volkswagen представить американський варіант седана Passat нового покоління. У Мережу злили перші офіційні фотографії моделі.

Читайте такожВ Індії звели найвищу статую в світі (фото, відео)

Про це повідомляє портал Motor.

Відео дня

"Як повідомляє сайт Carscoops, знімки "Пасату" вперше з'явилися на сайті Wheelsage – великої базі автомобільних фотографій, куди зображення додаються самими користувачами. На даний час картинки седана нового покоління вже видалені, але портал Carscoops встиг зробити копії", - йдеться в повідомленні.

На фотографіях показана модифікація Volkswagen Passat R-Line / фото carscoops.com

Зовнішність "Пасату" змінилася не сильно: в компанії збільшили решітку радіатора, допрацювали фари і ліхтарі, а також змінили форму третього віконця в районі задньої стійки. На фотографіях показана модифікація R-Line з агресивнішим обвісом і невеликим заднім спойлером на кромці багажника. Також ззаду зникла хромована смуга і з'явилася велика напис "Passat" під емблемою марки.

Passat не матиме гібридних модифікацій і навіть цифрової панелі приладів / фото carscoops.com

Для моделі залишилася колишньою і силова установка. Для седана буде доступна лише 2,0-літрова "турбочетвірка" потужністю 176 сил і 250 Нм моменту. Через відмову від переходу на модульну архітектуру MQB Passat не матиме гібридних модифікацій і навіть цифрової панелі приладів.