У Києві призупинено рух тролейбусів № 38 / фото УНІАН

Через гасіння пожежі у будівлі, що належить до монастирського комплексу Києво-Печерської лаври, призупинено рух тролейбусів маршруту № 38 у напрямку Національного музею історії України у Другій світовій війні.

Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на комунальне підприємство «Київпастранс».

Читайте такожУ Києво-Печерській лаврі спалахнула пожежа (фоторепортаж)

Відео дня

«З 17:48 призупинено рух тролейбусів маршруту № 38 у напрямку Національного музею історії України у Другій світовій війні. Рух перекрито у зв’язку із гасінням пожежі у будівлі за адресою: вул. Лаврська, 23», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, у Києві за адресою вул. Лаврська, 23, горить будівля, яка належить до монастирського комплексу Києво-Печерської лаври.

«Горить недіюча двоповерхова будівля, яка передбачена під реконструкцію. Вона не на території Лаври, вона поруч, і входить в архітектурний комплекс. Дах будинку горить», - повідомила УНІАН речник Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у місті Києві Світлана Водолага.

За даними столичного управління ДСНС, о 16:17 на пульт зв’язку "101" надійшла заявка про пожежу. За попередніми даними, пожежа розпочалась в одній із кімнат на другому поверсі з подальшим розповсюдженням на дах. Станом на 17:30 рятувальників було виведено на безпечну відстань з будівлі, у зв'язку із загрозою обвалу перекриття між першим і другим поверхами. Гасіння проводилося ззовні.