Цьогоріч планується відремонтувати 108 км дороги Львів - Умань / фото ukravtodor.gov.ua

Державне агентство автомобільних доріг України цьогоріч планує відремонтувати понад 108 кілометрів дороги транспортного коридору між Балтійським і Чорним морем під назвою Go Highway, завдяки чому до кінця поточного року можна буде дістатися сучасною дорогою зі Львова до Умані.

Читайте такожПрем'єр розповів, скільки грошей буде виділено на відновлення місцевих доріг у 2019 році

Про це повідомила прес-служба "Укравтодору".

Відео дня

Зазначається, що протягом минулих двох років "Укравтодор" у рамках реалізації Go Highway вже повністю відремонтував трасу Львів - Умань у Львівській, Тернопільській областях, забезпечивши якісний проїзд для всіх категорій транспорту по дорозі 2 категорії на ділянці Львів - Хмельницький і частково у Вінницькій і Черкаській областях.

"Цьогоріч будуть завершені роботи на ділянці Львів - Умань в Хмельницькій, Вінницькій та Черкаській областях. Отже, вже до кінця поточного року можна буде дістатися сучасною європейською дорогою від Львова до Умані", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що окремими важливими об'єктами в рамках реалізації Go Highway цього року стане капітальний ремонт мосту через Хаджибейський лиман і в'їзду в місто Миколаєва з боку Одеси.

"Наступного року плануємо завершити перший етап реалізації проекту на всьому протязі коридору. З 2020 року планується розпочати другий етап цього проекту", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, на будівництво транспортного коридору Go highway, який з'єднає швидкісною дорогою Балтику і Чорне море, в 2019 році передбачено 4 мільярди гривень.