Рух транспорту буде змінено / фото УНІАН

Завтра у Києві у зв’язку з відзначенням дня Соборності буде змінено рух транспорту.

Як повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації посиланням на КП «Київпастранс», від початку руху 22 січня до закінчення урочистих заходів у місті внесяться зміни у роботу тролейбусів маршрутів №№ 5, 6, 7, 8, 16, 17, 18, 93Н, 94Н та автобусів маршрутів №№ 24, 114, 118.

Отже, рух тролейбусів маршрутів №№ 5, 7, 8, 17, 93Н, 94Н організовується відповідно від вул. Білицької, вул. Чорнобильської, вул. Смілянської, пл. Космонавтів, просп. Леся Курбаса до б-ру Тараса Шевченка за власним маршрутом, далі – вул. Леонтовича – вул. Богдана Хмельницького – вул. Пирогова – б-р Тараса Шевченка, далі за власною трасою; рух тролейбусів маршруту № 6 організовується від Мінського масиву до ст. м. «Лук’янівська»; рух тролейбусів маршруту №№ 16, 18 - відповідно від вул. Академіка Туполєва та вул. Сошенка до Повітрофлотського шляхопроводу; рух автобусів маршруту № 24 - від Національного музею історії України у Другій світовій війні до Європейської площі; рух автобусів маршруту № 114 організовується на двох ділянках: від вул. Милославської до Європейської площі та від залізничного вокзалу «Центральний», далі – вул. Петлюри – б-р Тараса Шевченка – вул. Леонтовича – вул. Богдана Хмельницького – вул. Пирогова – б-р Тараса Шевченка – вул. Петлюри – до залізничного вокзал «Центральний».

Відео дня

Читайте такожПідняття тарифів на вантажоперевезення буде меншим, ніж планувалося

Щодо руху автобусів маршруту № 118, то він діятиме наступним чином: від ст. м. «Чернігівська» до вул. Басейної за власним маршрутом, далі – вул. Хрещатик – вул. Богдана Хмельницького – вул. Пирогова (у зворотному напрямку вул. Леонтовича) – б-р Тараса Шевченка, далі за власним маршрутом.

На час проведення заходів із 06:30 до 11:00 передбачено скасування зупинки тролейбусів маршрутів №№ 5, 7, 8, 17, 93Н, 94Н «Університет» на вул. Володимирській (непарний бік).

Із 08:00 до 11:00 буде скасовано зупинки автобусів маршрутів № 24, та змінено маршрут № 114 «Європейська площа» на вул. Грушевського (непарний бік).