Зранку 24 січня спостерігається слабкий сніг у Львівській, Луганській та Чернігівській областях / фото УНІАН

Станом на ранок 24 січня через ускладнення погодних умов обмеження руху все ще діє на одній автодорозі Миколаївщини, а до Кропивницького обмежений рух в'їзду великогабаритного транспорту.

У Миколаївській області обмежений рух великогабаритного транспорту на автодорозі М-13 Кропивницький — Платонове, від межі із Кіровоградською областю на ділянці протяжністю до 20 км.

В Укравтодорі зазначили, що станом на 6 годинку ранку дорогу все ще очищують від снігу.

Відео дня

Читайте такожПроїзд на дорогах державного значення забезпечено – «Укравтодор»

У Кропивницькому діє обмеження на в'їзд до міста по а/д М-12, Н-14, Н-23, запроваджене зранку 23 січня.

Проїзд на дорогах державного значення в інших областях забезпечено — вказали в Укравтодорі.

Зранку 24 січня спостерігається слабкий сніг у Львівській, Луганській та Чернігівській областях, сніг з дощем у Харківській, дощ у Донецькій та Запорізькій областях. Температура повітря на більшій території коливається від -4 до -11°С, на півдні -2+3°С.

Сьогодні, 24 січня, майже на всій території України очікується сніг, налипання мокрого снігу, у центральних та східних областях сніг з переходом в дощ, зазначили в Укравтодорі з посиланням на дані УкрГідрометцентру.

23 січня через снігопад на дорогах Києва утворилися численні затори, а в Київській області поліція заявила про «транспортний колапс». Через ускладнення погодних умов усі штаби рятувальників по Україні працювали цілодобово.