фото audi-mediacenter.com

Німецький автовиробник Audi опублікував офіційні зображення нового компактного електрокросовера Audi Q4 e-tron, який буде офіційно представлений на початку березня на автосалоні в Женеві.

Читайте такожЗамовлення на електрокар Nissan Leaf зі збільшеним запасом ходу б'ють рекорди

Крім зображень, компанія розповіла тільки про те, що це буде концепт, який дозволяє попередньо оцінити зовнішність майбутньої серійної моделі Audi Q4 e-tron. Її обіцяють випустити на ринок в кінці 2020 - початку 2021 року, пише itc.ua.

Відео дня

Дизайн нового електрокросовера перегукується зі вже представленою моделлю Audi e-tron, однак більш компактні розміри дозволять спрямувати його на конкуренцію з аналогічною за форматом моделлю Tesla Model Y, анонс якої також очікується навесні поточного року.

фото audi-mediacenter.com
фото audi-mediacenter.com

Про технічні характеристики новинки поки нічого невідомо, однак автовиробник швидше за все використовує напрацювання старшої моделі Audi e-tron. Цей серійний електрокросовер Audi e-tron отримав 300 кВт потужності, батарею на 95 квт/год, запас ходу 400 км (WLTP) і цінник від $75 тис.

Нагадаємо, що вперше про плани Audi випустити компактний електрокросовер стало відомо ще в середині січня, тоді ж був показаний перший тизер моделі.