Новий Mercedes-Benz GLE став 435-сильним AMG-гібридом / mercedes-benz.com

Компанія Mercedes-Benz представила нову модифікацію кросовера GLE останнього покоління – виконання AMG GLE 53 4Matic+.

Читайте такожVolkswagen представив новий кросовер на 300 кінських сил (фото, відео)

Автомобіль отримав 435-сильний 3-літровий 6-циліндровий турбодвигун, що працює з гібридною установкою, що додає додаткові 22 к. с.

Відео дня

Електромотор вбудований між двигуном і коробкою передач, а додатковий компресор з електроприводом допомагає традиційній турбіні, передає «Комерсант».

AMG-версія отримала спортивну вихлопну систему, перенастроюючу 9-ступінчасту автоматичну коробку передач і модернізований повний привід 4Matic+, який коригує тягу по осях. Кросовер оснащується адаптивним керуванням і адаптивною пневмпідвіскою з активними стабілізаторами поперечної стійкості, що знижують крени під час активних маневрів. Для моделі передбачені посилені гальма, а також кілька режимів (Comfort, Sport, Sport+, Trail і Sand) роботи двигуна, коробки передач, керма, підвіски та електронних асистентів.

Mercedes-AMG GLE 53 4Matic+ отримав особливу решітку радіатора, спортивний аеродинамічний обвіс і кузовний декор зі сріблястими елементами, а також 20-дюймові колісні диски. За доплату можна вибрати чорні декоративні елементи кузова і різні варіанти коліс розміром від 20 до 22 дюймів.

У салоні з'явилися спортивні сидіння і кермо, обробка карбоном, червоні акценти в обробці та особливе оформлення цифрової приладової панелі та мультимедійної системи MBUX з опціональним режимом телеметрії AMG Track Pace.

У продажу новий Mercedes-AMG GLE 53 4Matic+ з'явиться у 2019 році. Вартість моделі поки не названа.