Лічені дні залишилися до відкриття 89-го міжнародного автосалону в Женеві, Однією з найбільш значущих виставок автомобільної індустрії. Компанії з усього світу готуються продемонструвати свої новинки, концепт-кари і технології. Зупинимося на найбільш очікуваних прем’єрах.

Mitsubishi ASX

Читайте такожАвтосалон в Лос-Анджелесі: 10 головних новинок (фото)

Кросовер в статусі рестайлінгового змінився до невпізнання. Покупцям запропонують версію з 2.0-літровим бензиновим агрегатом. Авто здатне працювати з 5-ступінчастою «механікою» або з варіатором з шістьма віртуальними ступенями.

Renault Clio

Хетчбек Renault Clio – найбільш затребувана модель у Франції і друга за популярністю у всій Європі. Хетчбек став більш технологічним і отримав нові мотори. Базовим мотором новинки стане 0,9-літровий турбований бензиновий силовий агрегат.

Skoda Kamiq

Skoda Kamiq – ще один цікавий автомобіль, який може дістатися і до України. У моторну гамму Kamiq увійшли: бензиновий 1,0 і 1,5 літра і 1,6-літровий турбодизель. Коробки передач: 5- і 6-ступінчаста «механіка», а також можливий варіант 7-ступінчастий «робот» DSG.

Kia Niro

Niro оснащується тільки гібридними або повністю електричними силовими установками. Гібридний Kia Niro оснащується установкою на основі 1,6-літрового двигуна. Залежно від версії в парі до нього йде електромотор потужністю 44 к.с. або 61 к.с.

SsangYong Korando

Автомобіль виглядає сучасно і стильно з хитромудрими гранями на бічних панелях кузова. У моторну гамму увійдуть 1,6-літровий турбодизель і 1,5-літрова бензинова силова установка.