Taxify змінила назву / фото УНІАН

Одна з провідних європейських платформ для замовлення поїздок Taxify провела ребрендинг сервісу, змінивши логотип і назву на Bolt.

Читайте такожÜber оголосив про припинення роботи в Барселоні

Як повідомила прес-служба компанії, зміна бренду відображає ширше бачення компанії, яка почала працювати як сервіс за викликом авто та мотоциклів, а з часом запустить послугу оренди самокатів і планує розширювати лінійку продукції й надалі.

Відео дня

Відзначається, що назва Bolt символізує швидкий, динамічний рух. «У перекладі з англійської «bolt» ― це спалах блискавки. Крім того, назва підкреслює віру в те, що майбутнє за електротранспортом», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що новий бренд буде поступово з'являтися на світових ринках, де присутня компанія, протягом наступних кількох тижнів.

Як повідомляв УНІАН, 15 червня 2018 року Taxify почала працювати в Україні.

Довідка УНІАН. Taxify - європейська маркетингова платформа для замовлення поїздок, була заснована в Естонії у 2013 році Маркусом Віллігом. Інвесторами компанії є Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital і співзасновник TransferWise Таавет Хінрікус. Послугами Taxify користується 25 мільйонів клієнтів у більш ніж 30 країнах світу.