У Києві закрили на реконструкцію Шулявський міст / фото УНІАН

Сьогодні вранці, 18 березня, в Києві утворилися затори на дорогах.

Про це інформує сервіс Google Maps.

За даними сервісу, у зв'язку з ремонтом Шулявського шляхопроводу знерухомлений проспект Перемоги в бік центру від станції метро "Житомирська".

На вулицях Дегтярівській, Новокостянтинівській, проспекті Правди, Великій Окружній, Героїв Сталінграда, Набережно-Рибальській і Набережно-Хрещатицькій спостерігається схожа ситуація.

Також затори утворилися на проспекті Леся Курбаса, вулиці Соборній, Повітрофлотському проспекті, проспекті Валерія Лобоновского, вулиці В'ячеслава Чорновола.

Крім того, затори спостерігаються на вул. Січових Стрільців, бульварі Лесі Українки та вул. Жилянській. А також на мосту Патона, проспекту Соборності, проспекту Юрія Гагаріна і Харківському шосе.

Читайте такожУ Києві розпочався демонтаж Шулявського шляхопроводу

Як повідомляв УНІАН, на Шулявському шляхопроводі 17 березня почалися роботи з демонтажу.

Там вже зняли частину асфальту. Новий шляхопровід мають побудувати за півтора роки. Витратити на нього обіцяють близько мільярда гривень. Водіям вже організували рух прилеглими вулицями.

Раніше повідомлялося, що в Києві з 16 березня зміняться маршрути громадського транспорту через реконструкцію Шулявського шляхопроводу.

З 16 березня в Києві Шулявський шляхопровід перекриють у зв'язку з реконструкцією. Рух транспорту буде організовано по прилеглих вулицях.

27 лютого 2017 року обвалився міст на Шулявському шляхопроводі. Тоді мер Києва Віталій Кличко заявив, що міст "втомився".

"Є такий термін, як" втома металу, бетону ", і міст дійсно за багато років втомився від часу, від неуваги. Для реалізації проекту нам знадобиться близько півтора мільярда гривень і близько двох років робіт", - пояснив тоді столичний мер.