Німецька компанія опублікувала перші фото своєї нової моделі Taycan / фото Porsche

Перші офіційні фотографії серійного електрокара Taycan опублікувала компанія Porsche. На них спорткар представлений у камуфляжній плівці, прем'єра відбудеться у вересні 2019 року.

Читайте такожНова Tesla Model Y: ціна, комплектації та очікуваний старт продаж (відео)

У листі клієнтам, які оформили попереднє замовлення на цю модель, повідомляється, що роботи з випуску Taycan в Цуффенхаузене знаходяться на завершальній стадії, пише Autonews.

Відео дня

Також Porsche підтвердив у своєму звіті за 2018 рік, що кросовер Taycan Cross Turismo запустять у виробництво через два роки. Другим сімейством бренду, в якому з'явиться електромобіль, стане Macan.

фото Porsche
фото Porsche

Taycan буде запропонований з двома батареями різної ємності. Сумарна віддача двигунів в топової версії становитиме 600 к. с., спорткар зможе розганятися до 100 кілометрів на годину за 3,5 секунди. На даний момент компанія вже отримала понад 20 тис. замовлень на цю модель, розглядається питання збільшення планованого виробництва.

Раніше концерн Volkswagen Group розповів про новинки в 2019 році. Бренди, що входять до нього, повинні випустити понад 90 нових та оновлених моделей.