ua-reporter.com

Інфографіку склала система народного контролю "Слово i Діло".

"Як вже склалося за багаторічною традицією, восени в Україні рахують не тільки курчат, але і дороги, точніше те, що від них залишилося після літньої спеки. Ще у квітні в "Укравтодорі" поскаржилися, що коштів, які виділяє Кабмін, на відновлення дорожнього покриття не вистачає катастрофічно: попри анонсоване прем'єр-міністром поетапне виділення 1 млрд грн, стан вітчизняних доріг вже на той момент був таким, що цих грошей вистачило б тільки на латання дірок. У прямому сенсі. А днями перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер і взагалі заявив, що в "Укравтодору" одних боргів на 5 млрд грн..." — повідомили в організації.

Читайте такожМінінфраструктури звернеться до ГПУ за фактом неякісного ремонту на дорогах

Відео дня

Також там склали інфографіку, що демонструє автомобільні дороги, які вітчизняні водії по можливості обходять десятою дорогою.

ru.slovoidilo.ua

Згідно з даними організації, в Україні близько 50 тисяч кілометрів доріг потребують ремонту. Велика частина самих поганих доріг знаходиться в центральній та південній Україні. Найгіршою ж трасою в Україні визнали дорогу на ділянці Чугуїв-Мілове.