УНИАН

Як повідомила прес-служба Київської міської ради, за відповідне рішення проголосували 67 депутатів.

Читайте такожУ КМДА кажуть, що демонтаж надбудови на Будинку профспілок триватиме принаймні місяць

Як відзначив директор транспортного департаменту Київської міської державної адміністрації Сергій Майзель, даний автовокзал буде в приватній власності й приноситиме щорічно в міський бюджет близько 200 тис. грн.

Відео дня

"Автостанція "Теремки" перебуватиме у приватній власності. Така схема для міста більш вигідна - ми не будемо витрачати кошти на облаштування автовокзалу та оплату праці персоналу. Зате відразу отримаємо 57 млн грн пайової участі. Також, за моїми підрахунками, щорічно в бюджет міста надходитиме близько 200 тис. грн у вигляді податків на цю землю і податків на підприємницьку діяльність. Крім того, даний проект забезпечить організацію послуг автостанцій залежно від реальних потреб перевізників і пасажирів", - цитує прес-служба чиновника.

Як повідомляв УНІАН, раніше голова транспортної комісії Київради Олексій Окопний говорив, що нову автостанцію на Теремках у Києві планують відкрити влітку.

Згідно з проектом, на автостанції «Теремки» передбачається 20 платформ прибуття/відправлення. Пропускна спроможність автостанції становитиме 8,5 тис. пасажирів на добу, кількість запланованих рейсів - 213. Планується, що зал очікування зможе вмістити 400 пасажирів.