В ОАЕ через погоду скасували багато рейссів / desktopwallpapers.org.ua

Департамент консульської служби МЗС попереджає українців про можливі затримки рейсів із Об’єднаних Арабських Еміратів у найближчі дні.

Читайте такожІз Дубаї до Києва вилетів літак із майже 150 пасажирами, які три доби провели в аеропорту

«За інформацією Національного центру метеорології та сейсмології ОАЕ, існує висока вірогідність продовження протягом найближчих днів складних погодних умов. У цьому зв’язку попереджаємо громадян України, які планують свої подорожі, про можливість подальшого скасування/затримки рейсів в ОАЕ, а також значний термін очікування наступних рейсів», - повідомила прес-служба відомства у Facebook. 

Відео дня

Консульство України в Дубаї та Посольство України в ОАЕ продовжують тримати це питання на контролі та вживають заходів для захисту прав та інтересів українців.

Як відомо, починаючи з 29 грудня 2016 року, через складні погодні умови (густий туман) в аеропортах м.Дубай та м.Шарджа (ОАЕ) було відмінено або перенесено велику кількість рейсів.

Як повідомляв УНІАН, більше ста українських туристів три доби не могли вилетіти додому з аеропорту міста Шарджа в Об'єднаних Арабських Еміратах. Про це на своїй сторінці у Facebook написала одна з застряглих туристів Марина Лук'янова.
Вона розповіла, що туристів тримають в терміналі і не розселяють. "Air Arabia не спілкується з нами, туроператор Join Up не відповідає на дзвінки агентств. Вчора нашого консула ледь пропустили в аеропорт. Може МЗС ще щось зробити?" - написала туристка. Раніше Лук'янова писала, що до прильоту в Шарджу українці 11 годин чекали на виліт з аеропорту Коломбо на Шрі-Ланці.