false

Акціонерна держкомпанія «Укрзалізниця» для задоволення попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом до Великодніх свят, крім раніше призначених семи додаткових потягів призначила ще один потяг за маршрутом Одеса - Харків.

Читайте також"Кусючі" ковдри та пір'яні подушки відправляємо в історію: Балчун обіцяє замінити спальний інвентар у поїздах

У прес-службі «Укрзалізниці» повідомили, що загалом на пікові дати з 13 по 18 квітня компанія призначила 8 додаткових поїздів за найбільш популярними напрямками і збільшила періодичність курсування трьох графікових поїздів.

Відео дня

Зокрема, додатковий поїзд №270/269 Одеса - Харків відправлятиметься з Одеси 13 та 17 квітня о 15:24 і прибуватиме до Харкова о 08:34. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме 14 і 18 квітня о 16:13 і прибувати до Одеси о 09:17.

У повідомленні наголошується, що продаж квитків на цей поїзд вже відкрито на сайті «Укрзалізниці» booking.uz.gov.ua і в залізничних касах.

Як повідомляв УНІАН, раніше «Укрзалізниця» призначила до Великодня сім додаткових потягів з Києва до Харкова, Львова, Ковеля і Дніпра, а також зі Львова та Харкова до Ужгорода, і з Дніпра до Івано-Франківська. Крім того, на цей період компанія збільшила періодичність курсування трьох цілорічних поїздів: з Дніпра до Кривий Рогу та Одеси, з Одеси до Чернівців, а також з Києва до Запоріжжя.