false

Акціонерна держкомпанія «Укрзалізниця» для задоволення попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом до великодніх свят, крім раніше призначених 14 додаткових потягів призначила ще один поїзд за маршрутом Херсон – Київ.

Читайте також"Укрзалізниця" пояснила закупівлю вагонних туалетів вартістю більше мільйона за штуку

У прес-службі «Укрзалізниці» повідомили, що всього на пікові дати з 13 по 18 квітня компанія призначила 15 додаткових поїздів в найбільш популярних напрямках і збільшила періодичність курсування шести графікових поїздів.

Відео дня

Зокрема, додатковий поїзд № 298 Херсон – Київ відправлятиметься з Херсона 13, 17 квітня о 19:57 і прибуватиме до столиці о 08:46. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме 14, 18 квітня о 21:52 і прибуватиме до Херсона о 10:15.

Крім того, «Укрзалізниця» з 3 травня запустить новий поїзд № 213/214 за маршрутом Київ – Солотвино, тим самим встановивши пряме залізничне сполучення між столицею та населеними пунктами східного Закарпаття, якого раніше не було. В цей регіон курсує лише поїзд Львів – Солотвино.

Поїзд відправлятиметься зі станції Київ-Пасажирський по непарних числах о 18:34 і прибуватиме на станцію Солотвино-1 о 13:42. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме по парних числах о 14:55 і прибуватиме до столиці о 10:05.

У повідомленні наголошується, що продаж квитків на ці поїзди відкрито на сайті «Укрзалізниці» booking.uz.gov.ua і в залізничних касах.

Як повідомляв УНІАН, раніше «Укрзалізниця» призначила до Великодня 14 додаткових потягів з Києва до Харкова, Львова, Ковеля, Дніпра, Івано-Франківська, Рахова, Ужгорода, Чернівців, а також зі Львова і Харкова до Ужгорода, з Дніпра до Івано-Франківська, з Одеси до Харкова, з Жмеринки до Ужгорода, з Миколаєва до Києва.

Крім того, «Укрзалізниця» призначила до травневих свят 6 додаткових поїздів, що зв'язують столицю зі Львовом, Ковелем та Миколаєвом, Харків з Одесою та Ужгородом, а також Дніпро з Івано-Франківськом.